OBJAVITE

eurokerex

3
Kanton/Regija
Tuzlanski
Lokacija
Tuzla
Adresa
Veljka Lukica 269
Telefon
035203248
Web

O nama

Preduzeće „EUROKEREX- BH „ d.o.o. , bazeni i saune je osnovano početkom 2005 godine. Prije početka rada u BiH , osnivači ovog preduzeća bavili su se aktivno poslovima iz oblasti bazenske tehnike ,te sa svojim stečenim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u mogućnosti su ponuditi usluge u poslovima projektovanja i izgradnje bazena( sistem kljuc u ruke) , hemijskih sredstava za održavanje kvaliteta vode, kao i svu ostalu propratnu opremu.

Eurokerexove bazene možete naći u svim mjestima i gradovima širom BiH , a takođe i na teritoriji Republike Hrvatske gde ova firma prati par uspješnih preduzeća koja tamo posluju .

Betonski bazeni, oblaganje betonskih bazena visokokvalitetnom ALKORPLAN bazenskom folijom, Njemački MTH montažni bazeni ,saune,bazenske kupole,jacuzzi kade, kao i sva raspoloživa bazenska oprema  spadaju u prodajni asortiman ovog preduzeća.

Naša firma u Tuzli raspolaže sopstvenim magacinskim prostorom i maloprodajom bazenske opreme , gdje možete pogledati i nabaviti sve iz nase ponude , gdje vas očekaju korektne cijene .

Za veliki broj bazena obezbjeđujemo godišnje održavanje ( pool servis ), a za kompletnu opremu  servis i rezervne dijelove.


Direktor: Dragan Jevtic


Kontakt: eurokerex@bih.net.ba

Telefon: 00 387 35 203 248

Mob:00387 61 406 565Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije